Om oss

Veterinärer_klipptVi är 2 veterinärer, Susanne Lindahl och Åsa Gyllenberg, som äger och driver vår klinik, ”Veterinärerna Lindahl & Gyllenberg”. Tillsammans har vi över 40 års erfarenhet inom veterinärt arbete med smådjur.

Genom åren har vi båda jobbat på djursjukhus, klinik och drivit våra egna små mottagningar. Senast har vi arbetat tillsammans i 12 år på Smådjurskliniken i Norrköping, numera Evidensia.

Nu har vi bestämt oss för att gå ihop och starta en Veterinärklinik centralt i Norrköping.

klinik_okt201603Vi vill erbjuda våra kunder en mindre klinik där ni alltid möter samma personal och på det viset får ett tryggt och personligt bemötande av oss.

Genom att personligen lära känna er och ert djur vill vi göra ert besök hos oss så bra som möjligt! Alla har olika behov, både människor och djur.

klinik_okt201606Trots att vi är en mindre klinik är vi välutrustade med digital röntgen, ultraljud och operationssal med gasnarkos.

Vi kommer kunna göra en del laboratorieanalyser hos oss, vissa prover kommer vi skicka vidare till externa laboratorier.

För inneliggande patienter har vi hund- och kattstall separerade från varandra. En del av vårt väntrum är lite avskilt för våra kattpatienters skull.klinik_okt201604